SKALBORG SPORTSKLUB

Turneringer, træningslejre og aktiviteter


Klubbens egne turneringer og træningslejre


Aktivitetskalender
Opdateres løbende - med forbehold for ændringer

Aktivitet Dato og tidspunkt Sted
Sæsonopstart
15. august 2022
Agri Nord Hallen
Nethejsning, forældremøde og pølser
24. august 2022
Agri Nord Hallen
Træningslejr for H1, H2 og H3
9-11. september 2022
Løkken Idrætscenter
Li-Ning Cup U15A,B,C,D og U17/19A,B,C,D
1. oktober 2022
Agri Nord Hallen
Halloween Cup miniton
Dato pågår
Agri Nord Hallen
Juleafslutning miniton
Dato pågår
Agri Nord Hallen
Juleafslutning H1, H2, H3
Dato pågår
Agri Nord Hallen
Klubmesterskaber
Dato pågår
Agri Nord Hallen
Li-Ning Cup U9D og U11-17/19 A,B,C,D
8-9. april 2023
Agri Nord Hallen
Summer Cup U9D, U11B,C,D og U13-17/19A,B,C,D
3-4. juni 2023
Agri Nord Hallen


Tilmelding til turneringer

  Find den næste turnering
  Se klubbens rangliste


Som badmintonspiller kan du deltage i pointgivende turneringer i hele Danmark, hvis du er oprettet som spiller på BadmintonPlayer. Alle spillere i Danmark har et point-tal der angiver deres niveau og placering på ranglisten forhold til andre spillere. Du kan øge dine ranglistepoint ved, at deltage i de åbne pointgivende turneringer der oftest afholdes lørdag og søndag i de forskellige badmintonklubber rundt om i landet. Du kan finde alle turneringer der bliver afholdt ved at klikke på knappen "Find den næste turnering" ovenover.

I Skalborg Badminton anbefaler vi at du deltager i turneringer for, at du udvikler dig mest muligt som spiller. Deltagelse i turneringer udvikler både din teknik, taktik og det sociale sammenhold. Det giver samtidigt også træningstiden en helt ny glæde, da det er i turneringen spillerne ofte finder lyst til at træne mere og øve nye slag til næste turnering. Når du deltager i turneringer er du via dit niveau (point-tal) sikret ligeværdige modstandere. Nogle kan måske være en lille smule nervøs, når man skal afsted til den første turnering - det er helt normalt. Dog oplever vores spillere hurtigt, at dem de spiller i mod er på samme niveau og at de sagtens kan gøre sig gældende og vinde kampe.

Vi vil gerne gøre vores til, at man kommer i gang med at spille turneringer. Derfor har vi besluttet, at alle Skalborg-spillere deltager gratis i vores egne turneringer. I første omgang betaler man selv ved tilmelding på BadmintonPlayer og umiddelbart efter turneringen får man pengene retur fra klubben.  

Til turneringerne kan du spille både Single, Double og Mixdouble. De fleste spillere stiller op i Single, men samtidigt også sammen med en ven i enten Double eller Mix. Så find en ven i dag og find den næste turnering. Der er næsten altid andre spillere enten fra dit eget eller andre hold, som du måske kender lidt, der også er ude og spille turnering. Ofte vil du finde Skalborg spillere til turneringer i klubber der ligger i og omkring Aalborg.

Turneringer tæt på klubben
  • Aalborg Triton
  • ABC Aalborg
  • Svenstrup
  • Gistrup
  • Gug
  • Lindholm
  • St. Restrup

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte bestyrelsen for hjælp.
HOVEDSPONSORER I SSK