SKALBORG SPORTSKLUB

Medlemsfordele i Skalborg Håndbold
Skalborg Sportsklub er en social klub med sans for at dyrke sammenholdet og fællesskabet med sporten i centrum - og foreningens håndboldafdeling er ingen undtagelse herfra!

Vi favner vidt og bredt i vores afdeling og har plads til enhver, der agter at gøre noget aktivt ved håndboldinteressen og -nysgerrigheden.

Ét af Aalborgs billigste kontingenter
Tilmed vil vi tillade os at prale af et afsindigt billigt kontingent - og dette gælder både for vores medlemmer i senior- samt i ungdomsafdelingen.

Vi har endda gjort os den ulejlighed - til fremtidige og nuværende medlemmers fordel - at sænke kontingentsatserne for den nye sæson, sådan at det er blevet om muligt endnu billigere at kaste med håndbolde i Agri Nord Idrætscenter i den nærmeste fremtid. Se blot dette eksempel: LINK

Rabatordning
Således tilbyder vi i vores seniorafdeling en studierabat, der omfatter en halvering af kontingentbeløbet - hvis man vel at mærke er studerende og samtidigt kan fremvise et gyldigt studiekort.

Så der er fint med muligheder for at tilegne sig mere end blot sved på trøjen, harpiks på fingrene og et smil på læben i Skalborg Håndbold - man bliver simpelthen også serviceret med et halveret kontingent ved indmeldelse i vores klub.

HOVEDSPONSORER I SSK