SKALBORG SPORTSKLUB

Velkommen til Skalborg BadmintonSkalborg Sportsklub badmintonafdeling byder dig velkommen.

I dette link er vores informationsfolder, hvor du kan læse om alt det vi tilbyder i badmintonklubbenVi hører til i Agri Nord Idrætscenter på Hobrovej 435, og her spiller vi alle vores hjemmekampe.

Afdelingerne drives af frivillige, ulønnede ledere. I stedet har vi kvalificeret træning til både senior- og ungdomsspillere. Vi er derfor afhængige af frivillig hjælp fra både medlemmer og forældre til ungdomsspillere, og forventer at alle er parate til at afgive nogle timer til hjælp i klubben.

Træningen er lagt an på teknisk træning gennem spil, social træning og træning i at fungere på et hold. Vi skal fungere sammen og være klar til at modtage hjælp fra og give hjælp til vore træningskollegaer.

Afdelingens mål er at give alle børn mulighed for at dyrke sport, og i trygge rammer bibringe dem en sund og positiv udvikling, såvel på det sportslige som på det menneskelige plan. Ved at skabe en positiv klubfølelse hos ungdommen er det målet at den enkelte knyttes tættere til klubben, for derved at skabe et socialt samvær til glæde og gavn for alle i klubben
Husk at du kan følge med i hvad der sker i klubben på vores facebook siderHOVEDSPONSORER I SSK