SKALBORG SPORTSKLUB

Vi træner og spiller badminton på disse tidspunkter i ugen

Klik på holdet for at læse mere og tilmelde dig


Find det hold der passer til dig

Miniton (4-9 år) | Fredag kl. 16.00 - 17.00
Træningen består af badmintonrelaterede øvelser indenfor tre kategorier: Lege, Motorik, Ketsjer og bold.

Lege
Målet med legene er, at de skal være sjove, men også udvikle grundlæggende motoriske færdigheder hos børnene, for eksempel: Kastebevægelse, Retningsskift. Ydermere hjælper legene børnene (og forældrene) til at lære hinanden at kende og giver en fællesskabsfølelse på holdet. I de fleste lege deltager alle børnene sammen, eventuelt sammen med forældrene. Enkelte lege giver også mulighed for organisering i mindre grupper

Motorik
Det primære mål er at udvikle børnenes grundlæggende motoriske færdigheder og understøtte indlæring af de grundlæggende badmintonfærdigheder. Det er øvelser uden badmintonketsjer og fjerbold, for eksempel: Kaste- og gribeøvelser, forskellige løbemønstre, jonglere med ballon med hånden. Øvelserne udføres på forskellige måder enten i mindre grupper, parvis eller enkeltvis. Som forælder deltager du i øvelsen eller hjælper dit barn med at lykkes ved at være oplægger eller give feedback

Ketsjer og bold
Øvelserne udføres af barn og forældre sammen eller blot barn og barn. Målet er at træne børnenes grundlæggende badmintonfærdigheder, hvilket kan ske både på og udenfor badmintonbanen. Øvelserne bygger videre på de motoriske færdigheder, som børnene lærer via elementerne i de to foregående kategorier. Det giver de bedste forudsætninger for at lære badmintonfærdighederne og for at få gode succesoplevelser med MiniTon.

Forældrerollen
Som forælder deltager du aktivt i træningen sammen med dit barn og med hjælp fra træneren udvikler dit barn hurtigt fornemmelse for spillet, får pulsen op og styrket koordination, balance- og koncentrationsevnen.

Som Miniton spiller kan dit barn også deltage i hold- og individuelle turneringer, hvor de har det sjovt med vennerne fra klubben og skaber nye venskaber med badmintonspillere fra andre klubber. Mange af vores ældre Miniton spillere er aktive til både hold- og individuelle turneringer, hvor de ofte vinder pokaler og medaljer.

Klubben har fjerbolde til alle træninger og du kan i starten låne en ketsjer af klubben. Herefter anbefaler vi at I selv køber et ketsjer, som blandt andet kan købes igennem klubbens sponsor Li-Ning, hvor prisen for en ketsjer starter ved 315,00 kr., hvis den købes igennem klubben.
Hold 3 (9-12 år) | Mandag og onsdag kl. 16.00 - 17.00
Hold 3 er for spillere i alderen ca. 9-12/13 år. På dette hold spiller du to dage om ugen.
Holdet er for spillere der deltager i grundlæggende træning, og for turneringsaktive spillere.
Hold 2 (12-15 år) | Mandag og onsdag kl. 17.00 - 18.30
Hold 2 er for spillere i alderen ca. 12-15 år. På dette hold spiller du to dage om ugen.
Holdet er for spillere der deltager i grundlæggende træning, og for turneringsaktive spillere.
Hold 1 (15+ år) | Mandag og onsdag kl. 18.30 - 20.00
Hold 1 er for spillere i alderen fra ca. 15 år. På dette hold spiller du to dage om ugen.
Holdet er for spillere der deltager i grundlæggende træning, og for turneringsaktive spillere.
Talenthold | Fredag kl. 17.00 - 19.00
Talentholdet er for turneringsaktive spillere der er motiveret for, at udvikle sig teknisk og taktisk. Talentholdets mål er at udvikle spillerne til minimum B-niveau inden man når U17.

Spillerne på talentholdet vil løbende, og i samarbejde med den sportslig ansvarlige træner, få belyst sine individuelle udviklingsområder teknisk, fysisk, taktisk og mentalt. Spillerne udvælges hver halve sæson af trænerne i samarbejde med bestyrelsen.

Hvad du kan gøre for at blive udvalgt til talentholdet:
  • Sørg for at møde op til de almindelige træninger
  • Vær engageret og koncentreret til træningen
  • Snak med din træner om dine styrker og udviklingspunkter
  • Prioritér at du deltager i alle dine holdkampe
  • Deltag i så mange individuelle turneringer som muligt
  • Gør brug af klubbens Åben hal tilbud så meget som muligt.

Hvad du skal gøre for at blive på talentholdet:
  • Mød stabilt op til træningen
  • For at træningen kan få den rette intensitet, så mød kun op hvis du er 100% klar
  • Deltag aktivt for at forbedre både dit eget og dine holdkammeraters niveau
  • Vær forberedt på at træne hårdt
Motion | Mandag og onsdag kl. 20.00 - 22.00
Motionsbadminton er for jer, der gerne vil reservere en bane og spille med dem I kender i forvejen. Du lejer en kvart bane, så husk at I alle fire skal tilmelde jer Voksenfjer for at reservere en hel bane.
Hvornår vil I spille?
Mandag kl. 20-21 Mandag kl. 21-22     Onsdag kl. 20-21
Voksenfjer | Mandag og onsdag kl. 20.00 - 22.00
Voksenfjer er for spillere mellem 20-70+, der ønsker en times motionsbadminton om ugen. Kamprunder sammensættes alt efter fremmøde fra gang til gang.
Åben hal | Fredag kl. 19.00 - 20.00 og udvalgte søndage kl. 11.00 - 13.00
Til åben hal er alle medlemmer og deres familie velkommen til at komme ned i hallen og spille badminton enten for sjov eller for at træne på egen hånd. Du må også gerne tage en ven eller to med som gerne vil prøve at spille badminton sammen med dig. Måske får dine venner selv lyst til at spille og melde sig ind i din klub.
Følg med på klubbens facebook side for at se hvilke søndage der er Åben hal.

HOVEDSPONSORER I SSK